Hallo allemaal en welkom bij de site van groep 5!

Dit is de pagina van groep 5.

Met 29 kinderen en de juffen Leonie en Carla maken we er een vrolijk en leerzaam jaar van.

Natuurlijk is er in groep 5 veel aandacht voor taal & spelling en rekenen.
Net als vorig jaar gebruiken we daarbij ook de tablets. De afwisseling tussen het werken met de tablets en de schriften is zo goed in balans en
maakt het zeer uitdagend. Tevens leren wij kinderen ook door middel van spelend leren. Spellingwoorden oefenen met Zeeslag, de tafels oefenen met Tafelvierkantjes enzovoort.

Ook het lezen is belangrijk in groep 5. Met woordenrace, Leescircuit, lekker veel voorlezen en de nieuwe leesmethode stimuleren we het lezen bij de kinderen.

We ontdekken de wereld met Argus Clou en ook het tekenen, knutselen, zingen en toneelspelen wordt veel gedaan.

Een schooljaar gevuld met leerzame, afwisselende en gezellige lessen en activiteiten.

De groepen