Welkom op de pagina van groep 7!

Hallo allemaal en welkom bij de groepspagina van groep 7!

Wij zijn een gezellige klas met 29 jongens en meiden en twee juffen
.

Op maandag en dinsdag krijgen we les van juf Anne en op woensdag, donderdag en vrijdag van juf Wilma O.

Iedere donderdag hebben we gym en ook om de week op woensdag. Op donderdag gymmen we met juf Marijke en op woensdag krijgen we gym van juf Wilma.

Maandag en dinsdag krijgen we ons huiswerk mee voor rekenen en spelling. Daarnaast maken we ook werkstukken, opstellen, een boekbespreking en een spreekbeurt. Het huiswerk wordt altijd op maandag in de agenda's genoteerd. Ook wordt het elke week op Social Schools gezet, zodat alle ouders ook op de hoogte zijn.

Naast een nieuwe lesstof, een nieuwe juf en een ander lokaal zijn er voor het komende jaar ook weer een heleboel plannen gemaakt. Op Social Schools van groep 7 kunt u onze belevenissen volgen!

Groeten uit groep 7.

Foto's: Groep 7