Beste ouders en leerlingen, welkom op de pagina van groep 8,

In de onderstaande tekst willen we jullie een indruk geven van wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren.
In jullie laatste jaar op de Brandsmaschool vinden veel activiteiten plaats. Het is een bijzonder jaar voor de leerlingen, ouders en leerkrachten.
In groep 8 wordt er natuurlijk hard gewerkt aan de voorbereiding om jullie allemaal op de juiste plek in het voortgezet onderwijs te krijgen. Hiervoor zullen we in de komende maanden samen veel werk verzetten en ook een aantal toetsen afnemen. Daarnaast hebben we samen met jullie en jullie ouders een adviesgesprek in de laatste week van het nieuwe jaar (januari) en kies je samen met je ouders een middelbare school uit.

Naast het harde werken aan jullie ambitie is er ook tijd voor ontspanning, zoals bijvoorbeeld: het kamp, de musical en de benefietavond.
Wij hopen samen met jullie een waardenvol, gezellig en bijzonder jaar te beleven.

Wij hebben er zin in, jullie ook?!

Wendy en Wilma

Foto's: Groep 8