Welkom

De Brandsmaschool is een kleine, overzichtelijke en gezellige basisschool met ruim 220 leerlingen in het Spieghel in Bussum. Persoonlijk contact en respect voor elkaar staan op onze school centraal. Ons doel is kinderen te laten groeien tot zelfstandige, sociale mensen. Wij denken dat kinderen zich het beste ontplooien als ze met plezier naar school gaan. Daarom is ons motto ‘De tijd van je leven op de Brandsma’ waarbij de volgende waarden centraal staan:

"Persoonlijk, Waarde(n)vol & met Ambitie"

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Maar u bent natuurlijk ook altijd welkom om te komen kijken op school.

Wilt u langskomen of heeft u vragen, dan kunt u altijd even bellen of e-mailen.

Mist u iets op deze site, heeft u een onjuistheid gevonden of een tip voor een link, dan horen wij dat graag.

Namens het team,
Marjolein van Gelsdorp