Actieve Commissies

Activiteitencommissie

Op verzoek van en in overleg met het team organiseert de activiteitencommissie diverse activiteiten voor de kinderen. Vaak staan deze activiteiten in het teken van een feest zoals Sinterklaas of Pasen. Maar er worden ook regelmatig ´losstaande´ activiteiten georganiseerd, waaronder de nieuwjaarsopening (direct na de kerstvakantie), de schoenendozenactie ten behoeve van Stichting De Poorters van Naarden en de theerosé als afsluiting van het schooljaar.

De sportcommissie

Beste Sporters,

De kinderen van de Brandsmaschool doen al een aantal jaren mee aan vele buitenschoolse sportactiviteiten zoals het schoolhandbaltoernooi en het jaarlijkse schoolvoetbal. Wat de Avondvierdaagse betreft is het enthousiasme op onze school nog groter; dit jaar zal de onze school namelijk voor de 70e keer mee doen, een record in Naarden-Bussum!!

Jaarlijks worden er altijd prijzen in de wacht gesleept en daar zijn we dan allemaal erg trots op. Onze laatste trofee was een beker voor de meisjes van groep 8 die de eeerste prijs behaalden bij het handballen!!

Samen sporten betekent met elkaar sportiviteit beleven en plezier maken. Maar ook binnen de school levert dit vaak een positieve bijdrage aan het sociale proces. Passende begeleiding van ouders tijdens de evenementen (en bij het trainen) en speelt hierbij een belangrijke rol. Kinderen krijgen zo de gelegenheid elkaar in een andere omgeving en op een andere manier te leren kennen en waarderen.

Ik wens iedereen veel Brandsma sportplezier!
Groet,
de sportcommissie

De Sportcie

• Machiel – vader van Roos (groep 7)