Gezond eten op school

Lekker gezond!

Tienuurtje en lunch

Om genoeg energie binnen te krijgen op een schooldag, zijn er twee eet- en drinkmomenten op de dag: rond 10.00 uur en tussen de middag. De kinderen nemen zelf alles mee in hun schooltas. Wij willen graag samen met u streven naar gezonde voeding op school. Liever een extra boterham of wat fruit, dan koek of snoep in de broodtrommel. Snoep, chips en kauwgum mogen de kinderen niet eten op school.

Schoolmelk

Campina verzorgt schoolmelk en Optimel op school. Als u wilt, kunt u hiervan gebruikmaken. Betaling loopt direct via Campina. Voor meer informatie: www.campinaopschool.nl

Traktaties

Kinderen vieren samen elkaars verjaardag in de eigen groep. Uw kind trakteert in de klas en brengt ook samen met twee vriendjes een traktatie aan alle leerkrachten. Met als aandenken een verjaardagskaart vol stickers en felicitaties op zak. In groep 1 en 2 kunt u de verjaardag van uw kind om 8.45 uur meevieren in de kring. De vierde verjaardag vieren we niet op de basisschool.

Laten we de traktaties zo gezond mogelijk houden (ook voor de leerkrachten); in ieder geval geen kauwgom, lolly’s of fluitjes/ toeters.

Praktische info