Pleindienstrooster

Continurooster

Op de Brandsma hanteren we een continurooster. Dat wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag op school, samen met hun leerkracht lunchen. Daarna gaan de kinderen buiten spelen. De pleindienst is direct na de lunch van de kinderen. Dit biedt de leerkrachten de mogelijkheid om even pauze te nemen. Pleindienst duurt een half uur bij de kleuters (12:15-12:45 uur) en een uur bij de groepen 3 t/m 8 (12:15- 13:15 uur), op vrijdag is de pleinwacht bij de groepen 5 t/m 8 een half uur (12:45 - 13:15 uur). Hieronder kunt u het pleindienstrooster downloaden. Ook ontvangt u vooraf twee keer een sms-alert, zodat wij en de kinderen op u kunnen rekenen.

Pleindienstrooster kleuters 2018 tot Kerst

Pleindienstrooster groep 3-8 2018 tot Kerst

Pleindienstrooster kleuters 2019 tot zomer

Pleindienstrooster groep 3-8 2019 tot zomer

Wat doet u tijdens de pleindienst?

• De ouder houdt een oogje in het zeil tijdens het buitenspelen en zorgt dat de kinderen zich aan de plein- & speelregels houden, die bij de kinderen bekend zijn.
  • Iedere dag zijn er twee ouders aanwezig (een op het kleuterplein en een op het grote plein) en houden samen met een leerkracht toezicht.

Praktische info